De Aubergerie
1220

Met plaats voor maximaal 28 gasten is het gezellig tafelen in dit warm en modern ingericht pand uit 1700. Uit het interessant keuzemenu kiezen we voor de warm gerookte zeeduivel met zeekraal, groene asperge, luchtige beurre blanc, vinaigrette met yuzu en boekweit. Goed gefundeerd en creatief. In het vegetarische register is de geroosterde prei met aardappel-preimousseline, kervelemulsie, knoflookchips, artisjok en jus van kastanjechampignons een smakelijke creatie. Prima service onder leiding van gastvrouw Ingrid Everts.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 18:00-20:00
Mercredi 18:00-20:00
Jeudi 18:00-20:00
Vendredi 18:00-20:00
Samedi 18:00-20:00
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

1220

Stazione Pazzo

1220

de Mandemaaker

1220