Zorg dat u de goede kant van de Gelkingenstraat in Groningen kiest want 'de oude tijden' op nummer 21 is de vorige locatie van De Betere Tijden.... op nummer 52 waar 'het' nu gebeurt. We proeven zeer smakelijke gerechten van chef Tom Albers met uitstekende winepairings die naar keuze ook bierpairings of saparrangementen kunnen zijn. Als vlotte en smaakrijke opener een rode bietenpannenkoekje met oosterse lak, crème van wasabi, zoetzure komkommer en gerookte paling. Daarna volgt een zeer complex en intens voorgerecht rond salade van papaja, sugarsnaps, wortel en bataat met daarop tartaar van zeebaars, kruidige kokoscrème van langoustine, crème van pinda en krokantje van seroendeng. Het geheel is geserveerd op een verbindende spiegel van kokosdressing met licht pittige rode curry olie en kaffir olie. Fijne bediening onder leiding van maître-eigenaar Koen Mulder. Nieuw in de selectie met een mooie openingsscore en een koksmuts.