de Koetsier
1320

Al in 1685 stond deze uitspanning op de koetsroute van Keulen naar Boxtel waar paarden werden gewisseld. Vandaag biedt deze oude herberg een modern, verzorgd interieur met een groot terras. Chef-eigenaar Ayesta van Hoek en sommelier Martijn Coenen zorgen samen voor een hartelijke verwelkoming. Hamachi gemarineerd in een dressing op basis van passievrucht en dragon komt met een zeer gevarieerde garnituur van onder meer een ijspastille van komkommer en wasabi. Ossobuco krijgt een aparte presentatie mee met onder meer een tuile van gremolata. Mooie wijnkaart en deskundige, enthousiaste wijnservice door Martijn Coenen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Dîner
Mercredi Dîner
Jeudi Déjeuner & Dîner
Vendredi Déjeuner & Dîner
Samedi Déjeuner & Dîner
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

La Fleurie

1320

Hendrik van Maurick

12,520

't Lieve Leven

13,520