Chef Soenil Bahadoer zorgt met zijn team voor een heel aparte culinaire belevenis. Basis daarvoor is zijn creatief Surinaamse-Hindoestaanse repertoire die hij combineert met een klassieke Franse keuken. Het resultaat verbaast en pleziert door de vaak ongewone combinaties die altijd in balans zijn. Zoals in een schitterend gebrande langoustine met gekaramelliseerde appelbolletjes en schuim van kurkuma en tartaar van rettich en appel, afgewerkt met landkaviaar. Of in een bereiding van uitstekend gegaarde kreeft met bloemkool bereid in ghee, geroosterde amandelen, postelein en phulauri op basis van kikkererwten, op smaak gebracht met groene kruiden crème en kreeftenolie. Een bijzonder harmonieus en rijk smakend voorgerecht dat gevolgd wordt door dun gesneden en licht gegrilde wagyu A5 van uitstekende kwaliteit, geserveerd met okra, pontayer en sambai saus. Garnituur van pak choi, schijfje wortel en enoki champignons zijn gewoon rauw samengebonden met een beetje bieslook. Diverse nagerechten met charlotte russe met kokosmousse, mangocrème, passievruchtengel, compote van mango en rode pepers. Mooie wijncollectie met diverse halve flesjes en magnums en met afzonderlijke vermelding van zestien referenties van het Italiaanse wijndomein Gaja. Bij het ter perse gaan van deze gids ontvingen wij het bericht dat De Lindehof zijn deuren zal sluiten per 1 mei 2025. Niet getreurd want binnenkort wordt bekend gemaakt waar en wanneer hij een nieuw restaurant zal voortzetten.