Back to search results

De Lindehof
17,520

Culinaire acrobatie op een torenhoog niveau, getekend Soenil Bahadoer. Complexe smaken combineert deze eigenzinnige en enthousiaste chef op een heel eigen manier, trouw aan zijn Surinaamse-Hindoestaanse roots maar gekoppeld aan de Franse basis, steeds perfect in balans. Zijn kookstijl is uniek. Als vanzelfsprekend op dit niveau, wordt er vertrokken van topproducten, waarbij de vaak contrasterende smaken en bijzondere kooktechnieken ons telkens toch weer omver blazen. Eerst komt er een stoet amuses voorbij die je voorbereiden op het grotere werk, niet alleen visueel aantrekkelijk maar vooral ontzettend smakelijk. Wat later overdondert hij met een remoulade van kingkrab, kaviaar, vinaigrette van karnemelk en zeekraal, gewelde kingkrab, zilte groenten, phulauri en krabjus met curry: licht pittig, uitermate complex en opnieuw helemaal in balans. Niet eenvoudig om bij deze exotische en vaak pittige smaken gepaste wijnen te vinden die overeind blijven, maar toch slagen ze daarin. Hier wordt duidelijk goed geproefd, complimenten. De service is overigens bijzonder aangenaam, door een groot en goed geolied team met verstand van zaken. 

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi Fermé — 18:30-21:30
Vendredi 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Samedi Fermé — 18:30-21:30
Dimanche 12:00-14:00 — 18:30-21:30

Équipe

Annu Bachu Hôtesse
Anthony de Beir Sommelier
Ezzat Abdelhalim Chef pâtissier
Gijs Hoevenaars Chef
Soenil Bahadoer Chef, Propriétaire

Prix

  • Chef de l'Année 2020

Nos partenaires

Restaurants similaires

Zarzo

1720

Wollerich

1720

De Treeswijkhoeve

17,520