Deze imposante, rietgedekte chique villa wordt omringd door de Sallandse natuur, geen wonder dat dit de belangrijkste inspiratiebron is van chef Erik de Mönnink. Zijn creaties zijn innovatief, verfijnd en goed doordacht. Knappe vegetarische start van artisjok, venkel, tomaat en olijf. Diverse texturen en smaken vormen samen een uitgebalanceerd geheel. De bordpresentatie is prachtig. Opnieuw een creatie die hoge ogen gooit is de kalfsschenkel met coquille en lamsoren. Nog een boeiende surf'n turf – het lijkt wel een specialiteit van de chef - maar deze keer als hoofdgerecht, is de kreeft met piepkuiken, polenta en daslook. Laat je op wijngebied gerust adviseren door Esther de Mönnink, samen met haar team weet ze telkens een passende wijn te vinden. Mede door het Coravin-systeem worden hier exclusieve wijnen per glas of kleine karaf aangeboden. Een verwenadres waar je ook kunt overnachten, wel zo verstandig nadat je toch nog voor die heerlijke dessertwijn gaat.