De Tapperij
1220

Een beetje verborgen in de 19de-eeuws uitziende Archipelbuurt wacht De Tapperij, gesticht in 1886. Aanvankelijk was deze prachtige zaak een herensociëteit en jenever schenkerij en waren Louis Couperus en Prins Hendrik er vaste gasten aan de toog. De aparte Haagsche Herenkamer evolueert nog steeds deze sfeer. Hier wordt old school gekookt uit het rijke repertoire van de Franse klassieke keuken. Chef Raoul Waardenburg runt de keuken en kookt graag met topproducten en doet dit heel impulsief en puur, dit is helemaal wat chef-eigenaar Hans Richel wil. Een groot krijtbord informeert de gasten wat er is. De steak tartaar is duidelijk van een excellente kwaliteit vlees gesneden. Goed op smaak met smeuïgheid door een eidooier. Een mooie paring is de foie gras met brioche en peer.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Mercredi 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Samedi Fermé — 18:00-21:00
Dimanche Fermé

Équipe

Raoul Waardenburg Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Oker

1220

Publique

1220

Restaurant ñ

1220