Back to search results

De Woage
14,520

Het is altijd een genoegen om ontspannen, gemoedelijk en laagdrempelig op hoog niveau te kunnen eten. Bij De Woage is dat het geval dankzij Chef Jelle Jansen en gastvrouw-sommelier Corine Kleine. Met hun gedrevenheid behoren ze binnen een paar jaar tot de Twentse restauranttop. De Woage verdient een hogere score omwille van een keuken die aan verfijning blijft winnen. Zoals een verrassend soepje van bloemkool verrijkt met steranijs en daarop schuim van eekhoorntjesbrood en espresso. Tarbot komt met ravioli en roomkaas, verse dragon, licht gegratineerde bloemkool en een spiegel van schuimige jus met kaffir limoenblad. Een dessert van rabarber en aardbeien gecombineerd met roze peper, magnolia en munt maakt indruk door diverse bereidingswijzen waaronder ijs, mousse, sorbet en schuim. Ruime wijnkaart, met redelijke prijzen en indrukwekkende wijn-spijs combinaties.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi Fermé — 18:00-00:00
Vendredi Fermé — 18:00-00:00
Samedi Fermé — 18:00-00:00
Dimanche 12:00-16:00 — 18:00-00:00

Équipe

Corine Kleine Hôtesse
Jelle Jansen Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Amused

1420

Tuinkamer Priona

1420

De Keuken van Arragon

1420