Fermin
1320

Hier kozen ze niet de makkelijkste weg om met alleen Nederlandse producten te werken en zoveel mogelijk met groenten. Ze maken hun frisdrank zelf en koken alles op open vuur, zijnde een Japanse grill. Remco van Erp en Sjanne Vlug doen het gewoon en hanteren het table d’hôte principe op restaurantniveau. Hun passie voor duurzaamheid en het milieu haalt de bovenhand. Prachtige snoekbaars uit de Vecht uiteraard geroosterd, wordt smaakvol gecombineerd met een salade van schorseneren en in Dordrecht gekweekte hand van Buddha. De crème van Red Love appels, diverse koolsoorten en mierikswortel werkte er wonderwel bij. Uiteraard zijn paddenstoelsoorten een must hier. Gepekelde eikenhaas die geroosterd wordt in de houtoven, wordt geserveerd met een saus van koji, en daarbij wat krokante kelp en fris gefermenteerde druiven.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 18:00-22:00
Jeudi 18:00-22:00
Vendredi 18:00-22:00
Samedi 18:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Remco van Erp
Sjanne Vlug

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Destino

1320

Aji

13,520

Chung

1320