Dit verwenadres in het gastvrije Limburg beantwoordt aan alle hedendaagse eisen die we van een gastronomische topper mogen verwachten: elegante setting, jonge goedlachse en vakbekwame bediening, de laatste culinaire nouveautés en een aantrekkelijke menukaart. Plus een goed gesorteerde wijnkaart met flessen voor ieders portemonnee, smaak en geografische voorkeur. Chef-eigenaar Ron Lemmens en partner-gastvrouw Lindsay Lemmens-Grein zien hun faam dientengevolge inmiddels ver reiken. Hun vindingrijke amuses zijn delicieus, de minutieus uitgedachte schotels herbergen pakkende en uitgebalanceerde smaken en de opmaak van dit alles is verlokkelijk. Zo komen perfect gegaarde langoustines in een milde gele curry, bij friszoete mangochutney, paksoi, hartig buikspek en nootachtige pompoenzalf. Gebakken tarbot is eveneens onberispelijke bereid. En zijn aardse ondersteuning van eekhoorntjesbrood en herfsttruffel bij crème van zoete cevennes ui, beurre blanc én krachtige rundjus, is al even exquis. Dit alles verdient een stijging en een derde koksmuts.