Fred
17,520

Een begrip in Rotterdam, deze topzaak die al ruim twaalf jaar op deze plek zit. Vrij recent is het restaurant gerestyled en kan zo nog jaren verder. Het interieur is eigentijds en door een grote glazen wand is de open keuken overal zichtbaar, daar waar we Fred Mustert en zijn team geconcentreerd aan het werk zien. We worden hartelijk ontvangen door gastheer Sven van Leeuwen, tevens fromager, die een vakkundige brigade leidt met onder meer Axel Rosier als voortreffelijke maître-sommelier. Het startschot wordt gegeven met een warme fondue van parmezaanse kaas met zoetzure tomaat met basilicum en krokantje van parmezaan. Een signature dish volgt: dungesneden coquille met ganzenlever, groene appel, crème van Noilly Prat en Italiaanse wintertruffel. Vervolgens is het de beurt aan gegrilde tarbot met licht gerookte saus van vadouvan, diverse bereidingen van rode biet, walnoten en appel. Opnieuw een schot in de roos. Dit hoge niveau wordt aangehouden tot en met de mousse van mokka en pure chocolade, gemarineerde peer, pralinéroomijs met hazelnoot uit Piemonte en vinaigrette van peer. In het glas komen kwaliteitswijnen die alles knap ondersteunen. De wijnkaart is dan ook subliem. 

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Mardi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Mercredi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Samedi Fermé — 18:30-21:30
Dimanche Fermé

Équipe

Fred Mustert

Nos partenaires

Restaurants similaires

Joelia

17,520

FG Restaurant

1720

Parkheuvel

17,520