Hunker
13,520

Bij Hunker wilden Jeroen en Lieke een restaurant maken waar ze zelf graag naartoe zouden willen gaan. Chef Kim Renet kookt losjes uit de hand en brengt een meer dan smaakvolle keuken waar gasten heel erg blij van worden. Kingfish pairde moeiteloos met dubbelgedopte doperwtjes, zomerradijs, wat mierikswortel en een vleugje citrus. Duif uit Anjou, perfect op cuisson gebracht, voelde zich goed op het bord met appels in calvados, knolselderijpuree en hazelnoot. Hier wordt tevens veel aandacht besteed aan het selecteren van wijnen zowel voor paring als op de kaart. Daar staat wijngek Jeroen garant voor.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:30-20:00
Jeudi Fermé — 18:30-20:00
Vendredi Fermé — 18:30-20:00
Samedi 12:30-13:00 — 18:30-20:00
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

George's

1320

De Etalage

1320

Pasta e Vino

1320