Back to search results

Lutum
1520

Lutum presenteert een zeer verassende keuken waar groenten centraal staan. Chefs Rik Veen en Roy Schipper gebruiken innovatieve technieken waardoor ze boeiende gerechten brengen die zowel visueel als qua smaak excelleren. Met diepgang en complexiteit verraadt het keukenteam vakmanschap en inzicht in een nieuwe manier van koken. Zoals in tarte tatin van kort gestoofde andijvie in karamel van bier en mosterd, spinazieblad, hazelnoot en vegetarische beurre blanc van onder andere lijnzaad. Op de barbecue met lak van sake en zwarte bessen bewerkte paling combineert feilloos met chawanmushi van gedroogd zeewier, ingelegde boterbonen, shichimi togarashi, en raapstelen. Panna cotta van kefir, dooier van alginaat met gebarbecuede kersen, ijs van kers met kervel, bloesems en krokant van kers als verfijnd en verfrissend slot.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:30-00:00
Jeudi Fermé — 18:30-00:00
Vendredi Fermé — 18:30-00:00
Samedi 12:00-00:00 — Fermé
Dimanche Fermé

Équipe

Rik Veen Chef, Propriétaire
Roy Schipper Chef, Propriétaire
Toby Sadettan Propriétaire, Sommelier

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Voltaire

15,520

Flicka

15,520

De Saffraan

15,520