Aan het Veerse Meer, gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, voorziet chef Thijs Meliefste en zijn team in een variatie van uitstekend bereide gerechten met het accent op lokale vis, schaal- en schelpdieren. Op zomerse dagen is het extra genieten van de locatie, het mooi gelegen terras en het prachtige uitzicht. Met een variatie aan uitgebreide amuses aan het begin worden we op aangename wijze voorbereid op wat verder komen gaat. Daaronder tartelette van kippenhuid met gerookte paling en appel. “Bouillabaisse” Veerse meer met een "zeester" van strandkrabmousse, courgette, pittige bisque met cognac en separaat geserveerde scheermes in fris zuur en kokkeltjes in de schelp, is een van de gerechten die dit bezoek memorabel en zeer de moeite waard maken. Op huid gebakken zeebaars met mossel, prei en crème van pompoen is minder uitgesponnen qua presentatie. Bereiding van langoustine, een specialiteit van deze chef, vertoont daarna terug evenwicht in zijn complexiteit met zachte mousse met truffel, tuinerwten, cantharellen en zeekraal. Uiterst aangename sfeer en nagenoeg perfecte bediening zorgen voor een bijzondere ervaring.