Back to search results

Meliefste
17,520

Aan het Veerse Meer, gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, voorziet chef Thijs Meliefste en zijn team in een variatie van uitstekend bereide gerechten met het accent op lokale vis, schaal- en schelpdieren. Op zomerse dagen is het extra genieten van de locatie, het mooi gelegen terras en het prachtige uitzicht. Met een variatie aan uitgebreide amuses aan het begin worden we op aangename wijze voorbereid op wat verder komen gaat. Daaronder tartelette van kippenhuid met gerookte paling en appel. “Bouillabaisse” Veerse meer met een "zeester" van strandkrabmousse, courgette, pittige bisque met cognac en separaat geserveerde scheermes in fris zuur en kokkeltjes in de schelp, is een van de gerechten die dit bezoek memorabel en zeer de moeite waard maken. Op huid gebakken zeebaars met mossel, prei en crème van pompoen is minder uitgesponnen qua presentatie. Bereiding van langoustine, een specialiteit van deze chef, vertoont daarna terug evenwicht in zijn complexiteit met zachte mousse met truffel, tuinerwten, cantharellen en zeekraal. Uiterst aangename sfeer en nagenoeg perfecte bediening zorgen voor een bijzondere ervaring.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-12:30 — 18:30-19:30
Jeudi 12:00-12:30 — 18:30-19:30
Vendredi 12:00-12:30 — 18:30-19:30
Samedi 12:00-12:30 — 18:30-19:30
Dimanche Fermé

Prix

  • Jeune Chef de l'Année 2020

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Kromme Watergang

17,520

Katseveer

1620

Codium

16,520