N.A.P.
13,520

Eigenaar Jimmy Dobbelaar ontvangt zijn gasten als maître-sommelier in een knus en gezellig restaurant in hartje Bloemendaal. Chef Roul Bosma zorgt voor een seizoensgebonden en regelmatig wisselende kaart en menu’s in drie en vier gangen. Gebakken eendenlever en coquille serveert hij heel eigentijds met bloemkool en misocrème, verse snijbonen en XO-saus. Knolselderij heeft hij als vegetarisch hoofdgerecht deskundig in zoutkorst gegaard met daarbij crème van zwarte knoflook en prei geparfumeerd met vadouvan én saus van knolselderij. Origineel nagerecht is een gember en melassecake geserveerd met parfait van limoncello, yoghurt en schuim van lemoncurd.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:00-22:00
Jeudi 12:00-22:00 — Fermé
Vendredi 12:00-22:00 — Fermé
Samedi 12:00-22:00 — Fermé
Dimanche 12:00-22:00 — Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Le Mortier

1320

Bodega by Rick May

1320

Koper

1320