Djailany van de Laarschot is na topchefs Soenil Bahadoer en Jermain De Rozario een derde patron-cuisinier in de Helmond regio die de kookstijl waarin hij is geschoold succesvol bestuift met smaakmakers uit zijn herkomstkeuken. Klassiek Frans is ook hier het fundament, de smaak daarentegen ontegenzeggelijk Moluks-Indisch en het incidenteel Japans uitstapje. Resulterend in beeldig geassembleerde composities die qua creativiteit wedijveren met die van genoemde collega’s. Daarvan is de boterzachte kalfswang met dakje van tamarinde, pinda en lombok-gel een delicieus voorbeeld. De combinatie met zowel tom kha kai als rendangjus levert een waaier aan intense smaken op. Verfijnder maar niet minder verbluffend zijn perfect gegaarde langoustines bij tomatensalsa, okonomiyaki en bonitoschaafsel, waaromheen rijke schaaldierensaus wordt geschonken. Een delicate constructie van diepe, gelaagde smaken. Pluim tot slot voor de competente bediening en uitstekende, rijkelijk gevulde wijnkaart. Een stijging is op z’n plaats.