Back to search results

RAUW
1320

Logo en interieur verrijkt met een monumentale rijpingskast laten er geen twijfel over bestaan dat met de restaurantnaam naar vlees wordt verwezen. Achter glas liggen tientallen côte de boeuf van dubbeldoelkoeien te rijpen en vooral te wachten op vleesliefhebbers die van een perfect gegrild stuk rundvlees houden. Andere publiekstrekker is steak tartaar met klassieke garnituur die zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht op tafel verschijnt.

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Mardi 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Mercredi 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Jeudi 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Vendredi 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Samedi Fermé
Dimanche Fermé

Équipe

Jan Hendrik Heikens
Maarten van der Heide

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Mei

1320

Spui76

1320

De Lage Vuursche

1320