Net zoals bij ons vorig bezoek laten Ferdy van Rijswijk en Noëmie Haentjens een zeer solide indruk na. Het Belgisch-Nederlandse team ontvangt met aanstekelijk enthousiasme hun gasten in een stemmig restaurant aan het dorpsplein van Kortgene. In Rozewied worden we verrassend ondergedompeld in een beloftevol keukenrepertoire dat nog aan spanning, reliëf en verfijning heeft gewonnen en met een hogere notering beloond wordt. Opener in het marktmenu is een licht, fris en zomers gerechtje rond boterbonen met basilicumsaus, stracciatella, perzik, gepofte rijst en dungesneden charcuterie. Op dat elan volgt een fishcake van kabeljauw met mosseltjes, geschaafde bottarga, kruidenslaatje en bouillabaisse jus. We gaan crescendo met zacht gegaarde borst van parelhoen verrijkt met eigen jus, saus van bonenkruid, girolles en zwarte look met daarnaast een ‘vol-au-vent’ met het dijenvlees, lamsoor en bearnaise. Subliem!
Van april tot en met september van woensdag avond tot en met zondagavond geopend