Silver
1320

Chef Corrie Hop en haar team, aan het werk te zien achter een grote glazen wand, gaan resoluut voor zero waste en streven naar een menu dat volledig lactose- en glutenvrij is. Het resultaat zijn momenteel verrassingsmenu’s die elke zes weken veranderen. Slechts een vijfde daarvan is vis of vlees, de rest zijn superverse seizoensgroenten en fruit. Na zes mooie amuses genieten we van escabeche van makreel, green meat radijs en zwarte knoflook. Heerlijk verfrissend. Ook het sappige en malse lam met peterseliewortel, tuinbonen en piccalilly is een creatie die wat ons betreft kan blijven.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:00-21:00
Jeudi 12:00-14:30 — 18:00-21:00
Vendredi 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Samedi Fermé — 18:00-22:00
Dimanche Fermé

maandag en dinsdag open voor groepen

Équipe

Cecilia Monsanto Hôtesse
Corrie Hop Propriétaire, Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Gordiaan

1320

De Salentein

1320

Savage

13,520