Stazione Pazzo
1220

In de historische ambiance van het stationsgebouw van Soestduinen brengt de Italiaanse chef Giulio Iadarola klassieke simpele gerechten met focus op seizoensgroenten. Er is geen menukaart. De chef werkt met verse producten van het moment wat het aanbod van week of dag bepaalt. Zoals kalfssukade met aardappelcrème, salsa verde, spinazie en aardappelcrème of beetgare spaghetti met ansjovis, ui en knoflook.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 12:00-15:00 — 18:00-21:30
Mercredi 12:00-15:00 — 18:00-21:30
Jeudi 12:00-15:00 — 18:00-21:30
Vendredi 12:00-15:00 — 18:00-21:30
Samedi Fermé — 18:00-21:30
Dimanche 12:00-18:00 — 18:00-21:30

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Kasteel Kerckebosch

1220

Zilt & Zoet

12,520

Buut

12,520