Tres
1620

In een gewelfde kelder onder het gerenoveerde Entrepotgebouw aan de luxueuze jachthaven worden we opgenomen in het verhaal van chef Michael van der Kroft en gastvrouw-sommelier Emy Koster. Ze verwennen twaalf gasten met seizoensgebonden gerechtjes samengesteld uit ingrediënten van eigen bodem en van vaste producenten. Door het concept van een ruime u-vormige toog met zicht op de open keuken met verschillende kookeilanden is de beleving compleet. Chef, souschef en gastvrouw zorgen bij elk bordje en elk drankje voor een aangename en persoonlijke toelichting, wat voor nog meer betrokkenheid zorgt. In een mooie open kast onder de trap zien we weckpotten, waar talloze ingrediënten soms maandenlang hun smaak vergaren. Tijd speelt immers in deze keuken een belangrijke rol als smaakfactor. Het menu met ongeveer 18 gerechten wisselt met de seizoenen: in de herfst wild, in de winter vis, in de lente lam en in de zomer groenten. Ze bevatten verrassende gerechtjes zoals morieljes uit Zeeland ingelegd op olie met eekhoorntjesbrood, gevuld met praliné van hazelnoot, lichtjes gegaard op de barbecue en verrijkt met een diepe saus van fazant.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi Fermé — 18:30-21:30
Vendredi 12:00-16:00 — 18:30-21:30
Samedi 12:00-16:00 — 18:30-21:30
Dimanche 12:00-16:00 — 18:30-21:30

Équipe

Emy Koster Head Sommelier, Hôtesse
Michael van der Kroft Chef

Prix

  • Découverte de l’Année 2022

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

FG Food Labs

16,520

Perceel

16,520

Aan de Zweth

16,520