Back to search results

Vermeer
16,520

Na 18 jaar heeft chef Chris Naylor de scepter in de keuken van Vermeer overgedragen aan Sebastian Baquero Garces. Hij heeft ruime ervaring opgedaan bij toprestaurants in binnen- en buitenland en dat proeven we. De nieuwe chef durft zijn persoonlijke signatuur te leggen in gerechten die uitblinken in smaak en techniciteit. In de bereiding van knolselderij worden de afsnijdsels langzaam gedroogd waardoor ze een andere structuur en een hamachtige smaak krijgen. Het geheel is afgewerkt met vinaigrette van lavas en poeder van zeewier en blaadjes Argentijnse munt tot een zeer gebalanceerd gerecht. Raap met citroen is erg geraffineerd van smaak. Amalfi citroenen zijn op de barbecue gegaard en de pulp is gebruikt om de custard te voorzien van een subtiele zuurzoete smaak. Zijn ervaring in de klassieke Franse keuken is te proeven in een mooi gekorste pithivier van parelhoen met bittere salade van roodlof. Mooie afsluiter met een warme en sappige baba 'genever' als staaltje van culinaire vaardigheid. Bijzonder is dat de wijnen uit het arrangement uit magnums worden geschonken, wat de smaak en de beleving, net als de diverse tafelbereidingen, ten goede komt.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 18:00-00:00
Jeudi 18:00-00:00
Vendredi 18:00-00:00
Samedi 18:00-00:00
Dimanche Fermé

Équipe

Dannis Apeldoorn Sommelier, Maître
Sebastian Baquero Garces Chef

Prix

  • Menu légumes de l’Année 2019
  • Gastheer van het Jaar 2007

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Choux

1620

Bridges

1620

MOS Amsterdam

1620