Back to search results

Zeezout
14,520

In dit visrestaurant in het Rotterdams Scheepvaartkwartier met uitzicht over de Nieuwe Maas ontwikkelt chef-eigenaar Patrick ’t Hart rond al het lekkers uit het water een persoonlijke stijl. Echtgenote Anet 't Hart met aan haar zijde sommelier Ingrid Buikema overzien de hele zaak en waar nodig schiet de keukenbrigade te hulp voor het uitserveren. Verrassend en verfijnd zijn gefrituurde oesters met diverse curry bereidingen naast krokant rijstvel met hoisinsaus en tom kha kai. Fijngesneden tonijn omgeven door krokant van aardappel is een knappe variant op steak tartaar. De bereiding overtuigt door smaak, frisheid en textuur van lopende eidooier die netjes verstopt zit en voor een smaakversmeltend effect zorgt. Zeezout is een visrestaurant naar ons hart en een hogere score waard.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Jeudi 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Vendredi 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Samedi 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Dimanche Fermé

Équipe

Anet ‘t Hart Hôtesse
Ingrid Buikema Sommelier
Patrick ‘t Hart Chef, Propriétaire

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Putaine

14,520

Vineum

14,520

The Millèn

14,520