Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

20 feb. 2024

Lancering Gault&Millau Gids Nederland 2024

Op 5 februari 2024 vond de lancering van Gault&Millau Gids Nederland plaats in Tivoli Vredenburg. Tijdens deze uitreiking was er uitgebreid aandacht voor het 'minder zout meer smaak'.

Trots op onze ambassadeur Zarzo, die samen met ons de strijd aangaat voor gezonde nieren en minder zoutgebruik in de professionele keuken. Samen met Zarzo wil de Nierstichting met restauranteigenaren, chefs, horecaopleidingen en smaakpartners de gewoonte van te veel zoutgebruik in de professionele keuken doorbreken. In deze video vertelt hij zijn persoonlijke verhaal en motivatie.

Restaurant Zarzo

Zarzo is een totaalbeleving,
daar waar geen drempel bestaat en iedereen welkom is.
Herkenbaarheid, identiteit en sereniteit spelen bij ons een grote rol.

Adres: Bleekweg 7, 5611 EZ in Eindhoven
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.zarzo.nl
Chefkok: Adrian Zarzo

Meer Nieuws

Nierstichting ambassadeur Marko Karelse met 'Minder zout, meer smaak' campagne

22 mei 2024

Nierstichting ambassadeur Tim Golsteijn met 'Minder zout, meer smaak' campagne

25 mrt. 2024

Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

6 feb. 2024