De Compagnon
1220

Aan de Guldehandsteeg midden in het Wallengebied en aan het water van de Amsterdamse binnenstad toont chef Bert van Buschbach zijn kunnen en voorkeur voor de Franse keuken. Hij houdt daarbij van spannende combinaties. Wat hij bijvoorbeeld toont met een compositie van kalfstong met krab en zoetzure ui of met een associatie van zwezerik, langoustine en avrugakaviaar.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Hemelse Modder

1220

Oriole

1220

De Belhamel

1220