Hier aan tafel gaan is een absoluut feest. We zitten aan mooi witgedekte tafels in een ruime eetzaal met aardse tonen. Elke gast wordt eerst verwend met een parade aan amuses. Stuk voor stuk smaakvolle exotische verrassingen die er prachtig uitzien. Chef Soenil Bahadoer gaat langs bij elke tafel en bespreekt met zijn gasten de menukaart. Zijn kookstijl is gebaseerd op de keuken van zijn Surinaams-Hindoestaanse moeder en als chef-kok verrijkt met zijn klassiek Franse achtergrond. Op tafel komen kleuren, smaken en geuren die we zelden met dergelijke verfijning bereid zien worden. Zoals de Surinaamse snack phulauri geserveerd met gewelde koningskrab en schuimige saus van krab met citroengras. Of rendang met allemaal bereidingen van kimchi en ijs van gemberbier. Gevolgd door een werkelijk zalige op de graat bereide zeeduivel geserveerd met gebakken yam aardappel waarop een choka, een milde Surinaamse sambal van aubergine. Grijspootpatrijs in twee gangen is een meesterwerkje. Op de karkas gebraden filet waarover krokant van aardappel geserveerd met rendang van zuurkool, bataat, hoisinblini, bataatchutney, amsoi en chartreusesaus, en de gekonfijte billetjes met Surinaamse bloedworst op gebakken rode rijst en gegaard mosterdzaad plus vinaigrette én crème van groene curry. Het is een duizelingwekkende gastronomische reis die een verhoogde quotering verdient. De gemeente Nuenen wordt al een tijdje niet meer met één maar wel met twee virtuoze, creatieve geesten geassocieerd.