Deze zaak maakt deel uit van de top van culinair Nederland, maar prettig is dat alles heel ontspannen en soepel verloopt waardoor gasten er zich onmiddellijk thuis voelen. Onder leiding van gastvrouw Caroline Berends vinden we hier een goed geolied team dat er zin in heeft en de keuken van chef Wilco Berends vakkundig voorstelt en zelfs naar een hoger niveau tilt. Te meer wanneer we de trefzekere wijnen proeven die geadviseerd worden door sommelier Sami Boutartour, complimenten! Maar over naar de keuken van deze ervaren chef. Wilco Berends kent zijn klassiekers en kiest enkel voor de allerbeste producten, liefst uit de nabije regio, want daar start het allemaal mee. Geen concessies, zoals in de prachtcombinatie van asperge, Opperdoezer, paling en kaviaar of zacht gegaarde kabeljauw met bouillon van prei en gember. Het perfect gebraden lam met doperwten, stoof en citrusjus mag dan eenvoudig lijken, de smaken zijn ‘spot on’. En zo herken je een grote chef, iemand die alle producten met respect behandelt en ze sublimeert door heel precieze cuissons, juiste kruidingen en een jus of saus die alles extra in de verf zet. We kijken alvast uit naar een volgend bezoek en met een beetje geluk kunnen we misschien op het terras tafelen.