De Portier
1420

Het voormalige Poortwachtershuys aan het Kelfkensbos in Nijmegen biedt het perfecte decor voor een gastronomisch uitje. Want hier is ambacht het sleutelwoord. Bijzondere amuse, bestaande uit flammkuchen met truffelsneeuw, parels van knolselder met miso, gel van peer en champagne en crumble van gerookte amandel. Gevolgd door tartaar van zeebaars met gerookte paling, venkelsalade en emulsie van dragon en dressing van kalamansi. Ree komt perfect gegaard, samen met zuurkool, gekonfijte aardappel en rijke wildjus met gepofte knoflook. De wijnkaart, met vooral focus op Oostenrijkse referenties, maakt de beleving compleet. Een hogere score is meer dan verdiend.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistro Flores

1420

Bistrot Regent

1320

Ivory

1220