Back to search results

De Tapperij
1220

Een beetje verborgen in de 19de-eeuws uitziende Archipelbuurt wacht De Tapperij, gesticht in 1886. Aanvankelijk was deze prachtige zaak een herensociëteit en jenever schenkerij en waren Louis Couperus en Prins Hendrik er vaste gasten aan de toog. De aparte Haagsche Herenkamer evolueert nog steeds deze sfeer. Hier wordt old school gekookt uit het rijke repertoire van de Franse klassieke keuken. Chef Raoul Waardenburg runt de keuken en kookt graag met topproducten en doet dit heel impulsief en puur, dit is helemaal wat chef-eigenaar Hans Richel wil. Een groot krijtbord informeert de gasten wat er is. De steak tartaar is duidelijk van een excellente kwaliteit vlees gesneden. Goed op smaak met smeuïgheid door een eidooier. Een mooie paring is de foie gras met brioche en peer.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Raoul Waardenburg Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Oker

1220

Publique

1220

Restaurant ñ

1220