Onder de oude Hofbogen, waar vroeger de trein naar Dordrecht over reed, heeft François Geurds zijn imperium gevestigd. Zijn vlaggenschip is het "restaurant" en dat ziet er door de ronde hoge ramen zeer uitnodigend uit. Aan de ene kant ligt het drukke spoor van Rotterdam naar Dordrecht, maar daar merk je binnen niets van. Tegenover is een rustige woonwijk. Op dit op zich rare plekje in Rotterdam is chef François Geurds in zijn element. Balans in zijn bereidingen en mooie smaakcombinaties zorgen ervoor dat je graag wil terugkomen. Neem daarbij de meer dan uitgebreide wijnboeken en de mogelijkheden om iets bijzonders te beleven, zijn volop aanwezig. Brabantse asperges met een gepocheerde scharreleidooier, zeekraal en morieljes is een troostrijk gerecht. Prik de eidooier door en het heerlijke eigeel loopt door het hele gerecht en zorgt voor een heerlijke basis. De perfect beetgare asperges gaan op in het aspergeschuim gemengd met het eigeel en een zout accentje door de zeekraal. Gebrande avocado, gefermenteerde banaan en zilte Beluga kaviaar met beurre blanc is een zeer goed gekozen smaakcombinatie en een lust voor het smaakpalet die deze bijzondere keuken perfect typeert.