Huson
1220

Chef-kok Mark van Wijngen scoort op de kop van het Rotterdamse Scheepvaartkwartier met zijn tijdloze en trendy restaurant waar hij zorgt voor klassieke smaken en moderne bereidingen. Zoals in een bereiding van perfect op vel gebakken zeebaarsfilet met garnituur van mosselen, garam masala kruiden, gestoofde venkel, aardappelkaantjes en met boter geschuimde visfond. Zijn signatuurschotels, die als voorgerechten op de kaart staan, zijn gewilde en verfijnde gerechten waarbij een ruim gesorteerde wijnkaart voldoende en vooral Europese keuzes biedt.

Openingstijden

Maandag 12:00-21:30
Dinsdag 12:00-21:30
Woensdag 12:00-21:30
Donderdag 12:00-21:30
Vrijdag 12:00-21:30
Zaterdag 17:30-21:30
Zondag 14:30-19:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Louise Petit Restaurant

1220

Oliva

1220

NY Basement

1220