Back to search results

JA
13,520

In een intiem pand in de Pijp ontvangen chef Julius Busscher en partner en gastvrouw Amy Delorme hun gasten. Hij staat solo in de open keuken, zij zorgt aan de voorkant voor een leuke, attente en vlotte service. De chef laat zich inspireren door de Franse en Japanse keuken. Bijzonder is zijn interesse om vis koel te laten rijpen zodat deze na gecontroleerde uitdroging meer smaak krijgt. Vis wordt in die zin als nigiri of op de barbecue bereid. Zoals tarbot die met sambazu en bottarga van tarbot verfijnd extra smaak krijgt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 19:00-23:30
Vrijdag 19:00-23:30
Zaterdag 19:00-23:30
Zondag Gesloten

Team

Julius Busscher Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Arles

13,520

De Badcuyp

1320

Fa. Pekelhaaring

1320