Na het vertrek van Mario Ridder hebben gastheer-eigenaar Pieter Timmer en de voormalige souschef Sofiane Bons de handschoenen met beide handen opgepakt. Het duo komt in onze selectie binnen met een mooie score van 17 en vier koksmutsen. De chef heeft duidelijk genoeg in zijn mars om dit restaurant in hartje Rotterdam samen met Pieter Timmer naar een nog hoger niveau te brengen. Die gedachte wordt onder meer ingegeven door zijn bereiding van langoustine met jus van kreeft en ras el hanout en diverse bereidingen van lavas. Parelcouscous is daarbij zijdezacht gegaard en zorgt voor een fijne extra textuurbeleving. Ook in het zoete register kan Sofiane Bons bekoren. Als overgang van hartig naar zoet brengt hij een prédessert met yuzu karamel met miso, nori crumble en parelgortijs die gevolgd wordt door een wondermooie compositie rond ijs van zwarte curry, vijg ingelegd in rode wijn en port, mousse van witte chocolade en merlot azijn en crème van stracciatella. Het wijnboek omvat referenties uit alle werelddelen ook vaak nog eens rijk gesorteerd in diverse jaartallen.