De verrassende internationale kookstijl van chef Claudia Martens verraadt een onmiskenbare hang naar het onuitputtelijke arsenaal ingrediënten en recepten uit de Oosterse keukens. Zij brengt feilloos gebarbecuede hertfilet op ingedikte jus met tom kha kai, shiitake, Thaise aubergine en gefrituurde mie naast kokospannenkoekjes met wildstoof, cashewnoot en kaffir. En halvelings gebrande zeebaars krijgt een umamirijke opsier mee van wakamezalf, dashi-sesamvinaigrette en met ponzu geïnfuseerde watermeloen. Even daarvoor verrast het hartelijke onthaal al met kurkumabrood en djintenboter, makreelikan bali met komkommer en ketjap en pani puri gevuld met kerriemasala, peer en koffie. Orgelpunt in het door maître-sommelier Youri Zijta met pientere wijnkeuzes geschraagde vaste menu is smeuïge namelaka. Opgetooid met roomijs van stoofpeer en vervolmaakt met sinaasappel en gelaagde aardse smaken van tonkaboon en herfsttruffel. Dit verdient een hogere notering.