Noble is gevestigd op gewijde grond in Den Bosch-Zuid. Het restaurant resideert in ‘Chalet Royal’, sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw steevast gelauwerd als culi-tempel vanwege de vele meesterchefs die er werkten en het kooktalent dat zij voortbrachten. Sinds 2013 houdt cuisinier Edwin Kats de traditie levend als eigenaar van deze fameuze villa. Onder zijn leiding opereert een kundig keukenteam in een esthetisch decor dat kalmte en luxe uitademt door zijn vele natuurlijke elementen en ruimte, met daarin wijnwanden, centrale bar, privé-eetzalen, rondom lopende muurbanken met zachte kussens en prikkelende zwartwit fotokunst van Marc Lagrange. Op de uitgebreide menukaart verrassend veel creatieve composities, zoals kalfstartaar bij crèmeux van eekhoorntjesbrood, kappertjesblad en vichysoise en perfect gebakken zwezerik met uiencrème, hollandaisesaus en Noorse gjetostkaas. Ook mooi in balans is à point bereide snoekbaars op gestoofde prei en een umamivolle dashi beurre blanc met paling. Het uiterst beschaafde en vakbekwame personeel, plus de solide kaart met vrijwel uitsluitend Europese topwijnen, geven het gastronomische verblijf extra cachet.