Pollevie
13,520

Bij Pollevie zijn groenten als component evenwaardig aan vis en vlees. Daarmee lijkt patron-cuisinier Martin Berkelmans een mooi compromis te hebben gesloten waarbij niemand culinair wordt uitgesloten. Zijn keuken krijgt verder nog meer eigenheid door focus op gebruik van oude fermentatietechnieken en voorkeur voor producten geteeld door lokale boeren. Die aanpak leidt tot goed gebalanceerde en verrassende menu’s in vier tot zes gangen met ofwel groenten in een exclusieve hoofdrol, ofwel vis en vlees als evenwichtige component bij groenten en fruit. Treffend voorbeeld daarvan is bereiding van coquille met pastinaak, witte chocolade en Amalfi citroen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:30-22:00
Woensdag 17:30-22:00
Donderdag 12:00-22:00
Vrijdag 12:00-22:00
Zaterdag 12:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Valentijn van Urk Maître

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Auberge de Veste

1320

Faran

13,520

Fabuleux

1320