Back to search results

RAUW
1320

Logo en interieur verrijkt met een monumentale rijpingskast laten er geen twijfel over bestaan dat met de restaurantnaam naar vlees wordt verwezen. Achter glas liggen tientallen côte de boeuf van dubbeldoelkoeien te rijpen en vooral te wachten op vleesliefhebbers die van een perfect gegrild stuk rundvlees houden. Andere publiekstrekker is steak tartaar met klassieke garnituur die zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht op tafel verschijnt.

Openingstijden

Maandag 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Dinsdag 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Woensdag 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Donderdag 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 17:30-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Jan Hendrik Heikens
Maarten van der Heide

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Mei

1320

Spui76

1320

De Lage Vuursche

1320