Back to search results

Studio.
1520

Chef Gilbert von Berg en zijn team laten zich niet inspireren door één bepaalde keuken. Ze brengen wel één menu dat ook volledig vegetarisch beschikbaar is. Hij verrast zijn gasten graag met ongewone en spannende combinaties. In de geest van surf ’n turf brengt hij tonijn, noordzeekrab en dungesneden mi cuit eendenlever samen op een bord met vinaigrette van sesam en Hollandse garnaaltjes en een zwierige zeewiersalade. Mooi hoe daarbij alle ingrediënten elkaar versterken en diverse smaken fijn in elkaar vloeien. Ook in een pure bereiding rond rog met planktonsaus en salade van Chinese spitskool, oesterblad en zalmeitjes en afzonderlijk geserveerde en keurig in gerookte boter gepocheerde Ierse Mór oester toont Studio zin voor samenhang rond diverse zilte smaaktoetsen.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 19:00-19:30
Dinsdag 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Woensdag 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Gilbert von Berg Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Beluga Loves You

15,520

Tout à Fait

15,520

Au Coin des Bons Enfants

1520