Back to search results

Sukade
13,520

Dit restaurant, gehuisvest in een pakhuis uit 1860 aan de Stoombootkade in Meppel, draagt de sporen van het verleden. Waar vroeger sukade, zuidvruchten en specerijen lagen opgeslagen, verzorgt chef Thomas van Mechelen nu een eigentijds en smaakvol arsenaal. Naast het smaeckmenu kan er ook gekozen worden voor gerechten à la carte. Als vliegende start gemarineerde rauwe zalm met toetsen van wasabi en sojasorbet, verfrist door daikon, yuzucrème en citrussaus. Daarna 48 uur gegaarde sukade, zacht en krokant gebakken, geserveerd met pepersaus en diverse bereidingen van aardappel. Als slot parfait van boterbabbelaar, met stroopwafel, yuzusorbet en sinaasappelcrème.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:00-20:00
Woensdag Gesloten — 18:00-20:00
Donderdag Gesloten — 18:00-20:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:00-20:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:00-20:00
Zondag Gesloten

Zondag (elke 2e zondag van de maand) - 12:00 - 17:00

Team

Thomas van Mechelen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Robuust

1320

BaiYok

1320

Waber

1320