Wervelend en intrigerend, zo smaakt de veelzijdige keuken van André Gerrits bijgestaan door chef Marco van der Wijngaard, de chef die Nederland zal vertegenwoordigen op de Europese finale van de Bocuse d’Or. Hun creaties zijn niet onder één hoedje te vangen en zorgen voor een avontuurlijk culinair avondje uit. Bediening is vlot, innemend en vriendelijk en wordt mee aangestuurd door Marco van der Wijngaard die graag contact heeft met zijn gasten. Deze zitten ruim op verschillende niveau’s waarbij iedereen zicht heeft op het werk in de keuken. Amuses maken meteen duidelijk hoe de reis zal verlopen. Over diverse continenten met een zeer gevarieerd smaakspectrum waarbij de reiziger plezierig wordt geëntertaind. Uit de hapjes is de Mexicaanse enchilada onze favoriet waarin het gerookt buikspek voor een treffende smaakkick zorgt. In bruine boter gebakken zeeduivel komt met beurre blanc, kaviaar, lardo, dressing met gerookte lardo, dragoncoulis en vooral pikante citrus kosho die het geheel naar een nog hoger smaakniveau tilt. Een mooie wijnkaart maakt de reis helemaal compleet.