Gastvrouw Janiek van den Broeck en partner en chef Bart Leussink ontvangen hun gasten in Arnhem, in een voormalige Lutherse kerk die deel uitmaakt van een boetiekhotel. Een nieuwe, bijzondere locatie klinkt als een behoorlijk understatement temeer het team vanuit een centrale open keuken werkt die voorzien is van een chef’s table. Het ondernemende, jonge duo werkt uitermate gedisciplineerd, is zeer vakbekwaam en werkt rustig alsof beide dit al jaren doen. Bart Leussink brengt een frisse keuken met onder meer aandacht voor zachte zuren, toetsen umami, ingelegde groenten en oosterse smaakmakers. Met dumpling van rammenas gevuld met crème van jonge geitenkaas, zuring, sap van biet, framboos en granaatappel en daarbij zuurdesembrood met geitenboter nemen we een frisse start. Hamachi is licht gepekeld en verrijkt met dashi gemaakt van de koppen en gegarneerd met ingelegde zeewieren. Langzaam gegaarde en gepekelde shortrib combineert de chef met gyoza gevuld met gekaramelliseerde shiitake, crème van pittige bruine bonen en salade van rettich en limoen tot een knap geheel. Dessert van passievrucht en koffie en pure chocolade geserveerd met saus en sorbet van passievrucht als verrassend lekker en licht slot. Een zeer mooie nieuwkomer in onze selectie en meteen goed voor een flinke score.