Voltaire huist samen met een boetiekhotel in het monumentale historische Hoofdhuis van Landgoed Parc Broekhuizen midden in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Ondanks de duidelijke bedrijvigheid heerst er rust in de vanuit de zaal mooi zichtbare keuken waar chefs Ivanildo Kamperveen en Falco Lens actief zijn. De creaties op basis van luxeproducten die zij de gasten voorzetten zijn stuk voor stuk visueel mooi, zeer smaakvol en hebben verfijnde eigenheid. Vooraf aan het hoofdgerecht komt een wonton van stoof van reerug waarbij aan tafel een bouillon van ree en olie van ui wordt gegoten. Daarna succulent zachte reerug, eerst gepocheerd aan 54 graden, dan licht aangekorst en vervolgens gelakt met paarse mosterd en omwikkeld met een crunch van mosterdzaad met leuke textuur. Erbij ook aan tafel geserveerd, een diepe saus, met zacht aanwezige szechuan pepertoets en gerookte crème van aardpeer waarbij alles intens en evenwichtig smaakt. Gastheer en sommelier van dienst Julian Schweigt toont enthousiast betrokkenheid en biedt een mooie wijnkaart met brede selectie champagne, dessertwijnen en bijzondere referenties per glas. We proeven een verhaal dat klopt en tegelijkertijd ambitie toont.