100Chefs by Gault&Millau

Aug 8, 2023

1 weekend, 100 chefs, 25 wijnhuizen

Op 30 september en 1 oktober 2023 organiseert Gault&Millau Nederland het grootste culinaire evenement van Nederland, "100Chefs by Gault&Millau". Het evenement zal plaastvinden in het Miele Experience Center in Vianen met 100 toonaangevende Nederlandse chefs. We kunnen dagelijks 1.000 culinaire liefhebbers ontvangen. Dit gastronomische evenement heeft als doel de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse culinaire scène te promoten en restaurants de kans te bieden zich aan nieuwe gasten te presenteren.

In een unieke samenwerking met Gall&Gall zullen ook 25 internationale wijnhuizen aanwezig zijn om hun assortiment te presenteren. Gasten hebben de mogelijkheid om wijnen te proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië, naast deelname aan diverse tastings en masterclasses door zowel wijnmakers als chefs.

 "100Chefs by Gault&Millau is meer dan alleen een evenement. We laten gasten kennis maken met restaurants, chefs en wijnmakers" zegt Godfried van der Lugt, organisator van het evenement. "We zijn verheugd om dit platform te bieden aan zowel gevestigde namen als opkomend talent, en we kijken ernaar uit om samen een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren."

Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen, van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Kaarten zijn nu verkrijgbaar en bieden toegang tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring, inclusief de mogelijkheid om bij 50 verschillende chefs per dag of 100 verschillende chefs in het weekend gerechten te proeven en deel te nemen aan exclusieve tastings en masterclasses. 

Voor meer informatie, de line-up, het programma en de kaartverkoop over 100Chefs by Gault&Millau, bezoek de website op www.100chefs.nl.

More News

Nierstichting ambassadeur Tim Golsteijn met 'Minder zout, meer smaak' campagne

Mar 25, 2024

Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

Feb 20, 2024

Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

Feb 6, 2024