Gidslancering Gault&Millau 2022 op 14 maart in Tivoli Vredenburg in Utrecht

Mar 10, 2022

Gault&Millau Nederland en de Gemeente Utrecht zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat de Gault&Millau Gidslancering en Awarduitreiking 2022 zal plaatsvinden op maandag 14 maart 2022 in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Gault&Millau en de Gemeente Utrecht hebben de intentie uitgesproken de komende jaren deze uitreiking vanuit de Domstad te verzorgen. Gault&Millau is altijd op zoek om de uitreiking vanuit een goed bereikbare aansprekende locatie en stad te organiseren en de gemeente Utrecht heeft de ambitie uitgesproken meer culinaire aandacht voor de stad te vragen. In deze beide doelstellingen hebben Utrecht en Gault&Millau elkaar gevonden.

Gidslancering Gault&Millau 2022 op 14 maart in Tivoli Vredenburg in Utrecht

Na de bekendmaking vorige week dat de Horecava 2022 definitief niet door gaat kondigen wij hierbij graag de nieuwe datum en locatie aan van de Gault&Millau Gidslancering 2022.

Gault&Millau Nederland en de Gemeente Utrecht zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat de Gault&Millau Gidslancering en Awarduitreiking 2022 zal plaatsvinden op maandag 14 maart 2022 in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Gault&Millau Nederland en de Gemeente Utrecht hebben de intentie uitgesproken de komende jaren deze uitreiking vanuit de Domstad te verzorgen. Gault&Millau is altijd op zoek om de uitreiking vanuit een goed bereikbare aansprekende locatie en stad te organiseren en de gemeente Utrecht heeft de ambitie uitgesproken meer culinaire aandacht voor de stad te vragen. In deze beide doelstellingen hebben Utrecht en Gault&Millau elkaar gevonden.

“ In een tijd waarbij de gastronomie en evenementen te kampen hebben met dagelijks veranderende omstandigheden zijn wij als Gault&Millau heel erg blij met de gastvrijheid en het enthousiasme voor ons event van de gemeente Utrecht. Wij kijken er enorm naar uit om onze gids na een jaar afwezigheid weer te kunnen presenteren”, aldus Godfried van der Lugt, Managing Director van Gault&Millau Nederland.

Burgemeester van Utrecht, Sharon Dijksma, is ook erg blij met de komst van het evenement in de stad Utrecht. “Voor de lokale horeca is deze periode bijzonder zwaar. Juist daarom is het geweldig dat onze stad de komende jaren het podium mag zijn voor de lancering van de Gault&Millau gids, een begrip in de gastronomische wereld. Ik hoop dat tijdens de lancering in maart mensen weer volop kunnen genieten van alles wat Utrecht te bieden heeft op het gebied van heerlijk eten en drinken. In 2022 wordt de stad 900 jaar en ik kan me geen mooier moment bedenken om van Utrecht een culinaire hotspot te maken en daarmee de aantrekkingskracht van de stad en regio te vergroten.” Aldus Dijksma.

Zoals u van ons gewend bent organiseren wij een event waarbij de belangrijkste Nederlandse chefs en onze partners elkaar kunnen ontmoeten. Gedurende het evenement zullen wij de prijzen uitreiken aan de jaarlijkse prijswinnaars en plannen wij een prachtige ontvangst mogelijkheid voor ontmoetingen en netwerken in de foyer van Tivoli Vredenburg. Nadere details zullen volgen maar wij verwachten dan rond het middaguur te beginnen.

Op 14 maart zullen hoe dan ook de nieuwe gids en de awards worden gepresenteerd. Voor Gault&Millau staat voorop dat wij ons event veilig live kunnen organiseren onder de dan geldende Corona maatregelen en indien nodig passen wij ons programma aan. Wij kijken er enorm naar uit.

De gids van 2022 zal alleen een digitale update krijgen daar wij een zo goed mogelijk beeld willen geven van hetgeen Nederland op culinair gebied te bieden heeft. Er is heel veel veranderd en momenteel ontvangen wij nog dagelijks personele mutaties en aanpassingen in openingstijden, concept en aanbod. Wij verwachten dat dit voorlopig ook nog niet ten einde is en op deze wijze kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op de actualiteit. Hierbij geven wij de voorkeur aan de kwaliteit boven de kwantiteit. Wij verwachten over het grootste gedeelte van de gids een update te kunnen presenteren waarbij de focus zal liggen op nieuwe restaurants, de restaurants waarbij het concept is veranderd of waarbij andere mutaties hebben plaats gevonden.

Het evenement is alleen te bezoeken op uitnodiging.

More News

Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

Feb 20, 2024

Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

Feb 6, 2024

Fotoalbum Gault&Millau Gidslancering en awards 2024

Feb 6, 2024