Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

Feb 6, 2024

Ede, 5 februari 2024 – Tijdens het New Chef on the Block event van Food Reporter by Bidfood zijn drie veelbelovende chefs uitgeroepen tot New Chef on the Block. Een officiële titel, uitgeroepen door Food Reporter en Gault&Millau.  

Nino Willems (Salty Seafood Restaurant, Zwolle), Bart Leussink (The Church, Arnhem) en Roel Sieverink (Bistro de Olliemölle, Borculo) uitgeroepen tot New Chefs on the Block

Sterke concepten 

“De winnaars zijn chefs die doelbewuste keuzes hebben gemaakt, zowel in hun culinaire visie als in het concept. Hierdoor weten ze zich op unieke wijze te onderscheiden en zijn ze echt een inspirerend voorbeeld voor anderen”, aldus Godfried van der Lugt, Directeur Gault&Millau Nederland. 

 

Jong talent

Met New Chefs on the Block biedt Food Reporter een podium aan jong culinair talent. “We vinden het belangrijk om jong talent te stimuleren en foodprofessionals te verbinden. Met dit concept geven we letterlijk invulling aan die ambitie”, volgens Vivian Bruinsma, Community manager Food Reporter. 

 

Kennis delen

Het evenement was dit jaar groter dan ooit. 200 jonge chefs zijn bij elkaar gekomen in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht om bij te praten, inspiratie op te doen en kennis te delen. Op het programma stonden o.a. drie unieke mini-documentaires over de winnaars en twee gastsprekers; Joris Bijdendijk, Executive Chef Rijks, Wils & Wils Bakery en Luc Hoornaert, Hoofdinspecteur van Gault&Millau. 

 

De drie mini-documentaires zijn te zien op de website van Food Reporter

 

Gault&Millau

Na het event zijn alle chefs gezamenlijk doorgegaan naar de Gault&Millau gids presentatie in TivoliVredenburg in Utrecht waar de New Chef (on the block) of the Year wordt uitgeroepen op het podium van de officiële Gault&Millau gids presentatie 2024. 

 

Over Food Reporter

Food Reporter by Bidfood is het platform voor chefs, maîtres, sommeliers, patissiers en alle andere food professionals die het beste willen worden in hun vak. Wij vinden namelijk de horeca het mooiste vak dat er bestaat!

 

Door het oog van onze camera’s leggen wij regelmatig nieuwe verhalen vast en delen die via ons videoplatform en social media kanalen. Alles om de foodprofessional nóg succesvoller te maken in het vak. Door inspiratie en kennis te delen over de meest aansprekende horecazaken, talentvolle chefs en maîtres en kookwedstrijden. 

 

More News

Nierstichting ambassadeur Tim Golsteijn met 'Minder zout, meer smaak' campagne

Mar 25, 2024

Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

Feb 20, 2024

Fotoalbum Gault&Millau Gidslancering en awards 2024

Feb 6, 2024