Lekker thuis met een take away menu tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse

Dec 2, 2020

Culinair genieten met aandacht voor pure smaken en minder zout bij restaurants in heel Nederland. Dat is waar de Restaurant Driedaagse voor staat. Vorig jaar zou het de grootste editie ooit worden, maar in plaats daarvan sloot de horeca afgelopen maart noodgedwongen haar deuren. Waarmee ook het jaarlijkse smaakevenement niet doorging. Om er zeker van te zijn dat het evenement in 2021 plaats kan vinden, steken we het in een nieuw, coronaproof jasje.

Nieuw jasje met smakelijk alternatief

Nog steeds staat de horeca voor zware tijden. Gelukkig blijven veel restaurateurs met een positieve blik vooruit kijken en hebben veel restaurants zich weer opgegeven voor de komende editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse.nl.

Doe mee en bestel een menu!

Verras jezelf tijdens de actieweek met een smaakmakend take away tastingmenu voor lunch of diner. Waarbij chefs koken met aandacht voor pure ingrediënten, verse producten, rijke smaakmakers, en natuurlijk minder zout. www.restaurantdriedaagse.nl/takeaway/

Zoutbewust eten

Met de Restaurant Driedaagse wil de Nierstichting mensen bewuster maken van hun zoutgebruik. Want eet je te veel zout, is dat slecht voor de gezondheid. Om je een idee te geven: op jaarbasis eten wij gemiddeld een kilo zout te veel. En dat per persoon! De hoogste tijd om te minderen dus, en zo nierschade te voorkomen.

Wist u dat ruim 1,7 miljoen Nederlanders kampt met chronische nierschade? Vaak zonder dit zelf te weten. Dat is zorgelijk. Met de Driedaagse willen we je laten proeven dat minder zout betekent: meer smaak én gezonde nieren.

More News

Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

Feb 20, 2024

Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

Feb 6, 2024

Fotoalbum Gault&Millau Gidslancering en awards 2024

Feb 6, 2024