Back to search results

Amarone
15,520

Alles klopt in dit restaurant. Hartelijke ontvangst, vriendelijke, accurate bediening en bovenal smaakrijke, mooi opgemaakte gerechten die chef Jan van Dobben op de borden tovert. Zijn moderne Franse kookstijl geeft hij een persoonlijk accent met invloeden uit de Japanse keuken. Hij kookt met aandacht en dat proeven we bijvoorbeeld in hamachi die opgerold is in gemarineerde daikon en opgediend wordt in saus van shiso, selderij en appel als een spel van zoet, fris en subtiele zuren. Roodbaarsfilet is overgoten met hete olie, wat de schubben krokant maakt en voorkomt dat de vis te ver gaart. Crème van bloemkool, saus van umeboshi, scheermesjes en bieslook geven diepgang. Tartelette met gekaramelliseerde bosvruchten, witte chocolade op een mousse van tonkabonen in een saus van sake, op smaak gebracht met hibiscus en dille vormt een waardig besluit. Het geheel wordt kundig omlijst door de sommelier-gastvrouw Yoshiko Takayama die mooie bijpassende wijnen schenkt.

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Jan van Dobben

Awards

  • Sommelier of the Year 2020
  • Host of the Year 2008

Our partners

Also recommended Restaurants

Chung

1320

Asian Glories

1320

Sānsān

13,520