Alles klopt in dit restaurant. Hartelijke ontvangst, vriendelijke, accurate bediening en bovenal smaakrijke, mooi opgemaakte gerechten die chef Jan van Dobben op de borden tovert. Zijn moderne Franse kookstijl geeft hij een persoonlijk accent met invloeden uit de Japanse keuken. Hij kookt met aandacht en dat proeven we bijvoorbeeld in hamachi die opgerold is in gemarineerde daikon en opgediend wordt in saus van shiso, selderij en appel als een spel van zoet, fris en subtiele zuren. Roodbaarsfilet is overgoten met hete olie, wat de schubben krokant maakt en voorkomt dat de vis te ver gaart. Crème van bloemkool, saus van umeboshi, scheermesjes en bieslook geven diepgang. Tartelette met gekaramelliseerde bosvruchten, witte chocolade op een mousse van tonkabonen in een saus van sake, op smaak gebracht met hibiscus en dille vormt een waardig besluit. Het geheel wordt kundig omlijst door de sommelier-gastvrouw Yoshiko Takayama die mooie bijpassende wijnen schenkt.