Back to search results

Bistro Flores
1420

Plantaardige gerechten maar dan van een hoog niveau. Zo ontwikkelden ze Koji Greens, hun eigen plantaardige charcuterie, lekker bij het aperitief en beslist een culinaire ervaring. Vervolgens een knappe combinatie van beekridder, aardpeer, aardappel en bijenpollen. Creatieve gerechten met respect voor mens, dier en natuur. Als hoofdgerecht gaan we voor gans met venkel, zwarte bes en rode biet. Opnieuw een smakelijke en originele creatie. Het menu van drie tot zes gangen, al dan niet volledig plantaardig, kan met aangepaste wijnen of sappen, is goed van opbouw en correct van prijs. Bovendien is de service attent en ontzettend gastvrij.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 17:30-22:00
Wednesday 17:30-22:00
Thursday 17:30-22:00
Friday 17:00-22:00
Saturday 17:00-22:00
Sunday Closed

Team

Luuk Freriks Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

De Portier

1420

Vesters

1420

Konijnenvoer

14,520